درحال بارگذاری...
Empty cart

محصولی در سبدخرید وجود ندارد

1.049.000 تومان
  1. خاویار ساز می تواند به سرعت و به طور یکنواخت خاویار تولید کند.
  2. این محصول یک ابزار عالی برای ایجاد انواع غذا های لذیذ مولکولی است.
  3. جعبه خاویار شامل سرنگ تزریقی و قاشق خاویار می باشد.
بیشتر بخوانید

دستگاه خاویار ساز طراحی شده با 96 سوراخ، به شما امکان می دهد تا به سرعت و به طور عملیات آماده سازی مولکولی را انجام دهید. این خاویار ساز می تواند به سرعت و به طور یکنواخت خاویار تولید کند.
این دستگاه از مواد با کیفیت بالا، و مواد شفاف می سازند و می تواند با خیال راحت ، قابل اعتماد از این محصول استفاده کنید. این محصول یک ابزار عالی برای ایجاد انواع غذا های لذیذ مولکولی، تبدیل مواد غذایی از مایع را به خاویار تبدیل کرد و از کار با این خاویار ساز لذت ببرید.

هدف از ساخت این ابزار برای سریع تر شدن در روند ساخت خاویار است. برخی از دستگاه ها این کار را با استفاده از سرنگ های متعدد انجام می دهند، و بعضی دیگر با یک سرنگ خاویار خود را می سازند.

خاویار ساز از چه اجزایی تشکیل شده است؟

  1. این دستگاه شامل یک عدد جعبه خاویار که در ابعاد 141x100x19 میلی متر است.
  2. یک عدد قاشق خاویار یا “خاویار اسپون” را دارد.
  3. یک عدد سرنگ 35 سی سی دارد.
  4. یک لوله که از سرنگ به جعبه خاویار متصل می شود.

نحوه  تولید خاویار

  •  شلنگ را روی کانکتور دستگاه خاویار بکشید.
  • مخلوط خاویار مورد نظر را به سینی دستگاه خاویار اضافه کنید.
  • قسمت بالای دستگاه خاویار را روی سینی حاوی مخلوط خاویار قرار دهید. نوک سوراخ های 96 در مخلوط خاویار غوطه ور می شود.
    سرنگ را به 5 سی سی برگردانید تا هوا داخل سرنگ ایجاد شود.
  • لوله را به سرنگ وصل کنید.
  • سپس سرنگ را به آرامی و آهسته تا علامت 20 میلی لیتری روی بشکه سرنگ بکشید.
  • دستگاه خاویار را با دقت از سینی خارج کرده و آن را تقریباً 3 سانت بالاتر از ظرف کلسیم قرار دهید، به آرامی سرنگ را از 20 میلی لیتر به 0 میلی لیتر کاهش دهید.
  •  پس از یک دقیقه، گلوله های خاویار را از وان کلسیم خارج کرده، در حمام آب تمیز بشویید و بلافاصله مصرف کنید..

توضیحات تکمیلی

وزن 225 گرم
ابعاد 14 × 10 سانتیمتر
ابعاد 14 × 10 × 3 cm

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

نوشتن یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

دیدگاه شما باید حداقل 50 کاراکتر باشد.
بالا