درحال بارگذاری...
Empty cart

محصولی در سبدخرید وجود ندارد

عربیکا بروندی فول واش سایز A

385.000 تومان23.100.000 تومان
Clear

بروندی به دلیل شکل قلبی که دارد، لقب قلب آفریقا را به خود اختصاص داده است. بروندی سالانه مقدار زیادی قهوه تولید می‌کند؛ به نحوی که می‌توان گفت بخش زیادی از درآمد مردم بروندی مربوط به کشت قهوه و صادرات آن است. بروندی خاک بسیار حاصلخیزی دارد. خاک بروندی آتش‌فشانی است. میزان بارش هم در آن مناسب است. شرایط آب و هوایی گفته شده سبب شده تا بروندی محیط مناسبی برای کشت و پرورش انواع قهوه باشد. به‌طور کلی  تنوع قهوه و شرایط آب و هوایی مناسب از جمله عوامل مؤثر در افزایش کیفیت قهوه تولیدی این منطقه است. ویژگی‌های خاص قهوه بروندایی سبب شهرت این نوع قهوه شده است. این نوع قهوه اسیدیته شفاف دارد. طعم آن هم شیرین است. در توصیف طعم آن می‌توان گفت که طعمی شبیه به طعم مرکبات، بلوبری و توت وحشی است. مزارع کشت قهوه در بروندی ارتفاع‌های متفاوتی نسبت به سطح دریا دارند. می‌توان گفت اغلب مزارع قهوه ارتفاعی بین ۷۲۲ تا ۲۷۶۰ متری از سطح دریا دارند. هرچه مزرعه کشت قهوه در ارتفاع بیشتری قرار داشته باشد، اسیدیته آن افزایش پیدا می‌کند. علاوه بر اسیدیته که تحت تأثیر ارتفاع مزرعه قهوه قرار دارد، طعم قهوه نیز متأثر از ارتفاع زمین کشت است. قهوه‌هایی که در ارتفاعات بیشتر پرورش داده می‌شوند، طعم بیشتری دارند و به‌طور کلی طعم مرکباتی آن‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند.

قهوه‌هایی هم که در مناطقی با ارتفاع کمتر کشت می‌شوند، طعمی شبیه به آناناس و پشن فروت دارند. به‌طور کلی طعم عربیکا بروندی مشابه یکدیگر است اما تفاوت‌های جزئی در انواع مختلف آن وجود دارد. بوینزی یک منطقه بزرگ است که در شمال بروندی واقع شده است. باکیفیت‌ترین قهوه‌های بروندی مختص به همین منطقه هستند. قهوه بروندی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادامه به توضیح بیشتر در مورد عواملی می‌پردازیم که سبب افزایش کیفیت این محصول شده‌اند. از جمله مهم‌ترین این عوامل خاک آتش‌فشانی بروندی است. خاک آتش‌فشانی سرشار از مواد مغذی همانند نیتروژن است. نیتروژن هم از جمله مهم‌ترین مواد مغذی موردنیاز قهوه است. از دیگر عوامل مؤثر در کیفیت عربیکا بروندی می‌توان به تنوع بالای گونه‌های قهوه در این منطقه اشاره کرد. توجه به شیوه فراوری بروندی نیز می‌تواند در افزایش کیفیت آن بسیار مؤثر باشد. در بروندی همانند دیگر بخش‌های آفریقا روند فراوری قهوه شامل دو مرحله است. این دو مرحله عبارت‌اند از شستن/ تخمیر. این روش فراوری به‌نوعی روش منحصربه‌فردی محسوب می‌شود که تنها در مناطقی از آفریقا مورداستفاده قرار می‌گیرد. نتیجه این روش فراوری به دست آوردن قهوه بسیار تمیز است که ظاهری شفاف دارد. عربیکا بروندی بسیار معطر است و طعم ملایمی دارد. با نوشیدن یک فنجان قهوه عربیکا بروندی می‌توانید طعم یک قهوه آفریقایی بی‌نظیر را تجربه کنید. مطمئناً پس از یکبار امتحان، این قهوه به یکی از انتخاب‌‌های همیشگی‌ شما تبدیل می‌شود. ناگفته نماند که استفاده از اصطلاح قهوه بروندی رواج زیادی ندارد. در این کشور مناطق مختلفی زیر کشت قهوه هستند‌. دان قهوه تولیدشده در هر منطقه را به نام همان منطقه می‌شناسند. به‌عنوان مثال کایانزا یکی از مناطق کشت قهوه است. دان قهوه برداشت شده از این منطقه را به نام قهوه کایانزایی می‌شناسند.

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

نوشتن یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

دیدگاه شما باید حداقل 50 کاراکتر باشد.
بالا