دانه سبز قهوه برزیل عربیکا سانتوز فاین کاپ ، در بین افرادی که تمایل زیادی به نوشیدن قهوه دارند، محبوبیت زیادی دارد. جدای از دانه سبز قهوه برزیل عربیکا سانتوز فاین کاپ ، یکی دیگر از انواع محبوب قهوه، قهوه برزیل است.
برزیل یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در سطح جهانی است. هر ساله انواع مختلفی از قهوه در برزیل پرورش داده شده و برداشت میشود. دو نوع کلی قهوه کشتشده در برزیل قهوه عربیکا و قهوه ربستا است. در بین انواع مختلف قهوههای تولیدی برزیل نظیر دانه سبز قهوه برزیل عربیکا سانتوز فاین کاپ از شهرت و محبوبیت بیشتری برخوردار است. ا
ز جمله عوامل مؤثر که سبب محبوبیت بیشتر این نوع قهوه شده است میتوان به عطر و طعم ملایم و بینظیر این قهوه اشاره کرد. یک فنجان از این نوع قهوه (البته برشته شده) با طعم بینظیرش میتواند آرامش را به شما هدیه کند. پیشنهاد ما به شما این است که حتماً قهوه برزیل عربیکا سانتوز را امتحان کنید. طعم خاص این نوع قهوه سبب شده تا قهوه مناسبی برای تهیه اسپرسو باشد. علاوه بر این از عربیکا سانتوز برای تهیه مشتقات اسپرسو و ترکیبات شیر نظیر کاپوچینو نیز استفاده میشود.
علاوه بر همه این موارد برای تهیه موکا و لاته نیز استفاده از برزیل عربیکا سانتوز گزینه مناسبی است. طعم بینظیر و خواص این قهوه سبب شده تا گزینه خوبی برای نوشیدن در صبح برای شروع یک روز پرانرژی باشد.
عربیکا سانتوز در برزیل از یک درختچه عربیکا به دست میآید. نژاد این درختچه عربیکا از نژاد رد بوربون است. این نوع دان قهوه کافئین پایینی دارد، اما عطر و طعم آن زیاد است. برخی از افراد کافئین را برای سلامتی مضر میدانند. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید، بجای ننوشیدن قهوه میتوانید قهوه عربیکا سانتوز برزیل را امتحان کنید. یک قهوه خوشطعم و کم کافئین. اگر در روند فراوری از روش طبیعی برای خشککردن دان قهوه استفاده شود، طعم آن شیرین است. زیرا روش خشککردن طبیعی سبب حفظ قند میوه بر روی دان قهوه میشود.
در نهایت این قند موجود بر روی قهوه سبب میشود تا طعم آن شیرینتر شود. قهوه سانتوز طعم ملایمی دارد. طعم ملایم آن سبب شده تا آن را با سایر انواع قهوه میکس نکنند و سرو آن بهتنهایی رواج بیشتری داشته باشد. سرو شدن این نوع قهوه بهتنهایی به شما حق انتخاب بیشتری میدهد.
شما میتوانید این قهوه (برشته شده ) را به همراه شکر قهوهای، شکر سفید یا شیر میل کنید. در خصوص برزیل عربیکا سانتوز ناگفته نماند که طعم ملایم این قهوه در کنار کافئین کم سبب شده تا این نوع قهوه سازگاری بیشتری با ذائقه ایرانیها داشته باشد. قهوه هر چه تازهتر باشد طعم و کیفیت بهتری دارد.
برزیل هم محل کشت و تولید انواع مختلفی از قهوه است. بهطور کلی تنوع قهوه در برزیل بسیار بالا است. بهترین قهوه کشتشده در برزیل قهوهای است که اسیدیته آن کم باشد. اسیدیته کم دان قهوه سبب میشود تا طعم آن شیرینتر و ملایمتر شود. نظیر دانه سبز قهوه برزیل عربیکا سانتوز فاین کاپ میتوان گفت طعم شیرین آجیلی دارد. تنوع قهوه در برزیل سبب شده تا برای فراوری قهوه از روشهای مختلفی استفاده شود. از جمله روشهای فراوری قهوه برزیل میتوان به پردازش خشک، پردازش نیمه مرطوب و پردازش مرطوب اشاره کرد. هر یک از این روشهای فراوری ویژگیهای خاص خود را دارد و بهطور کلی بیتأثیر در طعم قهوه نهایی نیست.
شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
به اینستاگرام ما بپیوندید
1 بیشتر از 1 (100%)
مشتری این محصول را پیشنهاد داده است.
قهوه های با کیفیتی دارین
ایمان
1401-01-06