دان سبز قهوه روبستا اندونزی طعم بینظیری . با ما همراه باشید تا در مورد تفاوت دان سبز قهوه روبستا چری هند و قهوه اندونزی اطلاعات بیشتری کسب کنید. اندونزی سالانه مقدار زیادی دانه قهوه تولید و روانه بازار مصرف میکند. تولید انبوه دانه قهوه توسط این کشور سبب شده تا عنوان سومین کشور تولیدکننده قهوه در جهان را به خود اختصاص دهد.
قهوه اندونزی ویژگیهای منحصربهفردی دارد. این ویژگیها سبب محبوبیت دان قهوه روبستا در دنیا شده است. از جمله ویژگیهای قهوه اندونزی میتوان به اسیدیتی پایین این نوع قهوه اشاره کرد. علاوه بر اسیدیتی پایین قهوه اندونزی بادی سنگینی دارد. خصوصیات ذکر شده سبب شده تا دان سبز قهوه روبستا اندونزی گزینه مناسبی برای ترکیب با قهوههای با اسیدیته بالا باشد.
از جمله انواع قهوه که اسیدیته بالایی دارند میتوان به قهوه شرق آفریقا و قهوه آمریکا مرکزی اشاره کرد. در کشور اندونزی انواع متفاوتی از دان قهوه کشت و پرورش داده میشود. از جمله انواع قهوه اندونزی میتوان به قهوه کاپی لوواک، آچه، توراجا اشاره کرد. در بین انواع قهوه اندونزی دو نوع آن از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. د
و نوع قهوه معروف اندونزی قهوه عربیکا و روبستا است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید ۷۵ درصد قهوه تولیدی اندونزی از نوع ربستا است.
قهوه روبستا اندونزی گرید یک به دلیل کیفیت و تنوع طرفداران زیادی دارد. بهطور کلی ویژگیهای منحصربهفرد دان قهوه اندونزی سبب محبوبیت جهانی آن شده است. علاوه بر این موارد قهوه تولیدی اندونزی از تنوع بالایی برخوردار است. این موضوع سبب شده تا برای هر نوع ذائقهای قهوه داشته باشد. دان قهوه روبستا اندونزی به روشهای مختلفی فراوری میشود.
تفاوت در روش فراوری سبب شده تا انواع ربستا این کشور طعم و رایحه متفاوتی داشته باشند. بهطور کلی میتوان گفت بیشتر دان روبستا در اندونزی به روش سنتی خشک و فراوری میشود. منظور از روش سنتی این است که دان سبز قهوه روبستا اندونزی گرید یک را زیر نور آفتاب قرار میدهند تا در اثر تابش نور خورشید دانههای قهوه خشک شود.
پس از خشک شدن کامل پوست آنها را جدا میکنند. ناگفته نماند که در برخی از مناطق این کشور برای فراوری روبستا اندونزی از روش خیس پوستکنی استفاده میشود. لازم به توضیح است که امروزه به دلیل زیادشدن حجم تقاضا برای ربستا اندونزی از روشهای صنعتی برای فراوری دان سبز قهوه روبستا اندونزی گرید یک استفاده میشود.
با استفاده از روشهای صنعتی روند فراوری دانههای قهوه تسریع پیدا میکند. به این ترتیب میتوان پاسخگو حجم زیاد تقاضاها شد. این نوع قهوه گزینه مناسبی برای تهیه اسپرسو است. طعم شکلات تلخ و بادام تلخ آن محبوبیت زیادی در بین علاقهمندان به قهوه دارد.
قهوه روبستا اندونزی گرید یک گزینه مناسبی برای تهیه اسپرسو است. بسیاری از قهوههایی که در کافهها موجود است به روشهایی بر پایه اسپرسو تهیه میشوند. تهیه این نوع قهوهها با استفاده از دستگاههای مخصوصی قابل انجام است. در ابتدا اشاره کردیم که انواع مختلفی از قهوه به این طریق آماده میشوند.
پس از آماده شدن اسپرسو اولیه با اضافه کردن مواد دیگری نظیر شیر بخار داده شده، شکلات و کف شیر انواع مختلفی اسپرسو تهیه میشود. با توجه به این توضیحات میتوان گفت مهمترین تفاوتی که در بین انواع اسپرسوها وجود دارد در موادی است که به آنها اضافه میشود.
شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
به اینستاگرام ما بپیوندید
1 بیشتر از 1 (100%)
مشتری این محصول را پیشنهاد داده است.
عالی
هزارطرح
1400-10-27